2012. február 16., csütörtök

18krp filled arany nyaklánc+Számla+Garancia - Jelenlegi ára: 1 Ft ?

                           LUXUS ÉS ELEGANCIA ELÉRHETŐ ÁRON!
Te is szenvedsz attól, hogy az elegancia túl drága? A mi cégünk elegáns, divatos megjelenést nyújt, mégpedig mindenki számára elérhető áron!
                     
91010-09 NYAKLÁNC MEDÁLLAL
Méret: 52*16mm
Súly: 3, 1g
Kő: 3mm Cirkóniák
Az ékszert az utolsó fotón látható mintájú, 46cm hosszú lánccal szállítjuk!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!!
Az XP ékszerek kézzel készült ékszerek (nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő, medál, ékszeröv, nyakék), melyeket vastag 18 karátos arany és/vagy ródium bevonattal láttak el, ezzel hosszú tartósságot biztosítva. Ez elérheti az átlagos érték 15-25szeresét. Az alapfém nikkel és ólom mentes, ezért fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik.
Ha szereti az eleganciát, de túl sokba kerül, csak nálunk mindehez olcsón juthat hozzá, a 70%os gyártói árengedménynek köszönhetően.  Az ékszerek minden darabja fémjelzett.  Tulajdonságaiban teljesen úgy viselkednek, mint tömör arany ékszer társai, gondos ápolás mellett akár egy életen át tartós és csillogó marad.  A kövek kiváló minőségű féldrágakövek, melyeket fejlett Inlay technológiával rögzítettek az ékszerhez.
Mindezen felül láthatatlan védőbevonattal látták el az ékszerek külsejét, hogy ezzel védjék az apróbb mechanikai sérülésektől.
Szállítási idő: 1 munkanap
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, ha van kedved kérlek tekintsd meg többi 1forintos termékemet.
Jó licitálást!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-13 19:21
. 18krp filled arany nyaklánc+Számla+Garancia - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos