2012. március 4., vasárnap

Hazamyum cukorka 135 db NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft ?

Szekrényürítés!
Már nem használt vagy sose használt holmijaink keresik új gazdájukat! Tisztaság és rendmániás lakásból.
Ayurvedikus táplálékkiegészítő, ízletes, indiai fűszereket tartalmazó cukorka, amely étkezés után elszopogatva jó hatással van az emésztésre. Enyhíti a puffadást és a teltségérzetet.
1  doboz Hazamyum cukorka. A doboz bontott és ez év januárjában lejárt a szavatossága, ennek tudatában licitálj!!!
135 db van benne, nagyon fűszeres, nálunk ezért nem fogyott el!!!
Eredetileg 150 db volt benne.
Az Ayurveda hagyománya szerint néhány gyógynövény és fűszer jótékony hatással van az emésztésre. Egy bőséges étkezés, vagy nehezen emészthető étel fogyasztása után a Hazamyum fűszercukorka étkezés után fogyasztva mellékhatás nélkül segíti elő a kellemetlen tünetek (teltségérzet, puffadás) megszüntetését, elősegíti a jó emésztést, így leheletjavító hatása is van. Étkezés előtt elszopogatva étvágyjavító hatású. Fogyasztása minden korosztály (gyermekek számára is) ajánlott.
Eredeti ára több, mint 2000 Ft.
Jó Licitálást!
Füst- és kisállatmentes lakásból.
Licitet nem törlök!!
Kérem nézze meg a többi termékemet is!
Szállítás megegyezés szerint, személyesen lakcímemen vagy annak közvetlen közelében Székesfehérváron átvehető, illetve szívesen postázom is az aktuális postai díjszabásnak megfelelően.
Simán csak a vevő felelőségére postázok!
Folyamatosan töltöm fel kinőtt ruháinkat, nem használt dolgainkat, játékokat, több termék esetén szívesen rakom egy csomagba, így a postaköltségen spórolhatsz!!!
Szívesen bevárom a postázással, ha vár még termékre, aminek fut még az aukciója, de a leütött terméket kérem 1 héten belül rendezni. Ha vár még termékre, kérem jelezze!!!
Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 22:52
. Hazamyum cukorka 135 db NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos