2012. március 14., szerda

Nokia Lumia 800,új készülék, 1ft,NMÁ. - Jelenlegi ára: 70 100 Ft ?

Teljesen új, minden gyári tartozékkal, matt black szinben.
2012. 02. 21 vásárolt.
Csere, beszámitás érdekel okostelefonra !
   Nokia N8, N9, 700, X7, E7
   Samsung S2
   SE Ray, Arc S, Neo,
Motorola XT910
Iphone 4, 4S
Csak hibátlan, dobozos érdekel !
Az aukció 1ft-ról indul, NMÁ.
Nokia Lumia 800
Oprendszer
Windows
Típus
érintőképernyős
Kamera
8 MP
CPU
1400 MHz
Készenlétei idő
335 óra
Beszélgetési idő
9 óra
Szélesség
61 mm
Magasság
117 mm
Vastagság
12 mm
Kijelző
480 * 800 pixel
Súly
142 g
Színek
fekete
Leírás
- 1, 4 GHz-es processzor
- Windows Phone 7. 5 Mango
- 8 MP-es kamera
Funkciók
2. 5 / 3. 5 mm jack
3G HSDPA / HSUPA
3G UMTS
beépített kamera
Bluetooth
bővíthető memória
dokumentumkezelő
e-mail
EDGE
fm rádió
G-sensor / giroszkóp
GPRS
GPS navigáció
Internet
kam. autofókusz
kam. geo-tagging
kam. LED fotófény
kijelzőforgatás
közelítés érzékelő
közösségi hálók
MMS
mp3 lejátszás
multi touch kijelző
RDS rádió
szinkronizálható pc-vel
USB csatlakozó
video streaming
WLAN / WiFi
Készülék adatai
Tömeg: 142 g
Méret: 61 mm x 12 mm x 116 mm
Beszélgetési idő: 13 óra (2G) / 9 óra (3G)
Készenléti idő: 265 óra (2G) / 335 óra (3G)
Alapadatok
Operációs rendszer: Windows Phone 7. 5
Windows Phone 7
Alapcsomag tartalma
Készülék
Akkumulátor
Töltő
Használati útmutató
Fülhallgató
Adatkábel
Üzenetkezelés
SMS
MMS
Email
Kijelző
Kijelző szélessége: 480 px
Kijelző magassága: 800 px
Adatkapcsolat
HSDPA
GPS
EDGE
GPRS
3G/UMTS
Bluetooth
WLAN
Memória
Memória mérete: 16 GB
Multimédia
FM-rádió
MP3 lejátszó
Beépített kamera
Nokia navigáció
Akkumulátor
Akkumulátor típusa: Li-ion
Akkumulátor kapacitása: 1450 mAh
Szervező funkciók
Idő/dátum
Ébresztőóra
Tennivalólista
Feljegyzések
Számológép
Rövid áttekintés
A finom kidolgozású, egy darabból álló készüléktest körülöleli a lebegőnek ható, 3, 7” méretű ClearBlack AMOLED-kijelzőt. A teljes képernyős kialakítás mindent letisztulttá és egyszerűvé tesz. Öröm használni. Tedd a kedvenc alkalmazásaidat a kezdőképernyőre. Fogadd a valós idejű frissítéseket. Egy szempillantás alatt mindent átláthatsz.
Engedj a kíváncsiságodnak, és tudd meg, hogy ki mit mondott. Gyűjtsd egybe a többfelől érkező frissítéseket. A Facebook, Twitter és LinkedIn frissítéseket a telefonon a kezdőképernyőn követheted. A csevegés és az SMS együttműködik. Ráadásul egy szempillantás alatt láthatod az összes új e-mailedet is. Mindez tényleg ennyire egyszerű.
Különlegességek
Egy darabból készült készüléktest,  AMOLED kijelző ívelt üvegborítással
Carl Zeiss 8MP-es kamera
Korábban olvashattuk, hogy a finnek nagy kedvence, a Symbian operációs rendszer nyugdíjba vonul, hisz eljárt felette az idő. Ezzel már nem tudtak versenyezni a konkurencia újdonságaival.
Nagy lépésre szánták el magukat, és egyességet kötve a Microsofttal életre hívták az új Windowsos projekteket, melynek formás szereplői végre megjelentek a piacon.
A kék papírdobozban, melyben a készülék is lapult, találtunk egy szilikon tokot, ami az említett N9-es modellnél is megjelent, egy töltőt, egy adatkábelt, egy sztereó fülest és természetesen leírásokat.
A készülék formaterve és anyaghasználata megegyezik az N9-es modellel, de apró, kötelező módosítások a készüléktesten megjelentek, hisz ezek megléte nélkülözhetetlen a Win-es masináknál.
A 142 g-os, lapos és hengeres, több színben létező készüléktest (anyagában színezett minőségi műanyaggal burkolt) előlapjára biggyesztették a 3. 7 inch-es, 16 millió színárnyalatos, 480 x 800 pixel felbontású, kapacitív, AMOLED technológiás kijelzőt.
Az ívelt LCD alján kapacitív gombsort is kapunk. Itt egy visszalépés, egy keresés és egy Win (főképernyő) gombot szerepeltetnek.
A burkolat itt is unibody kivitelű, tehát mezei userként nem tudjuk levenni a hátlapot. Így az akkucsere otthon nem megoldott. Ennek azért előnye is van, hisz egy hihetetlenül merev, de ugyanakkor ergonomikus házat kapunk.
Szokott módon, a hátoldalra került a 8 megapixeles, autofókuszos, Carl Zeiss optikás kamera. Az éjszakai fotózáshoz egy duplaledes fényforrást is kapunk.
A kecses készüléktest jobb oldalára biggyesztették a minőségérzetet romboló, kissé lötyögős hangerőszabályzó gombpárost, a képernyőzár gombját és a kameraaktiválót.
A formás homlokrészre került a trükkös megoldásokkal elreteszelt SIM foglalat, a microUSB aljzat, illetve a 3. 5-es füles csatoló. A lábrészre került a polifonikus hangszóró kimeneti nyílása.
A burkolat alatt Qualcomm MSM8255 Snapdragon chipset, 1. 4 GHz-es Scorpion, Adreno 205 GPU dolgozik. A RAM 512 MB-ot számlál. A fizikai háttértár mérete alanyunk esetében 16 GB.
Mango-val
A Mango fantázianév a Windows Mobile legújabb, javított, átdolgozott, magyarul is "beszélő" verzióját jelöli. Korábbi tesztünkben már lehetett olvasni, hogy ez az a verzió, mely szerepelteti a multitaskot, az átdolgozott közösségi oldal klienseket és tömérdek hibajavítást, mely ráfért a rendszerre. Ennek tükrében egy gyors, dinamikus, sallangoktól mentes, könnyen érthető oprendszert kapunk, mely azért zártabb környezetet képvisel, mint a mostanság divatos konkurens, ahol „ minden” változtatható, cserélhető.
A szerkezet menüjét nem kell újra bemutatni, hisz ez az oprendszer sajátossága, mely készülékről készülékre változatlan. A főképernyőről tudjuk leolvasni a pillanatnyi történéseket, melyek minden esetben fontosak lehetnek.
A menüstruktúra a szokott csempés megoldást kapta, mely egy gyors reagálású, animációkkal tarkított felület. Az agyonszínezett ikonok hiányoznak, helyettük beszédes, egyszínű piktogramokat, és jól olvasható, méretes feliratokat kapunk.
Kötött
A Microsoft rendszere szokatlanul kötött, ami az egyénre szabhatóság kedvelőinek rossz hír. Ezt fokozza az a tény is, hogy a fejlesztő csapat a készülékgyártóknak is határt szab, így sok helyen nem piszkálhatnak a rendszerbe. Ezért nem meglepő, hogy a finn gyártó termékei tudásilag megegyeznek a konkurencia Win-es modelljeivel.
Ebbe a készülékbe a beköltözés aránylag egyszerű, hisz a Win ellenére is összeszinkronizálhatjuk a korábbi modellekkel. Így nem kell megválnunk becses és értékes névlistánktól.
Multimédia
Fényképező, zenelejátszó a gyártótól megszokott, felsőkategóriás minőséget hozza. A beépített, 8 megás, Carl Zeiss optikás digigép rendszerint szép és éles képeket rögzít. A duplaledes „ vaku” fényereje jónak mondható. Egy méteren belül alkalmassá teszi a szerkezetet a jó minőségű éjszakai képek rögzítésére.
A kameraszoftvernél itt sem hiányoznak az állítási lehetőségek, melyekkel manipulálhatjuk felvételeinket, tökéletesíthetjük minőségüket.
A videofelvétel lehetősége sem hiányzik. Szerkezetünk 1280 x 720 pixel felbontású klipek rögzítésére képes (720 p).
Telefonrész
GSM, HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi nem hiányzik. Így gyors adatkommunikációra is képes, mely a jelenben már természetesnek mondható.
A készüléken a netes szörfözés megoldott. Ehhez gyors böngészőt kapunk (Internet Explorer), mely meglepően jól muzsikál.
A telefonkönyv jól és könnyen szinkronizálható, csakúgy, mint a naptárrész. Az e-mail kliens is javulást mutat, hisz okosabb lett a postafiók beállítás varázsló. Átláthatóbbak a levelezési csoportok. Mindezek mellett egy rendkívül gyors reagálású felület, ami manapság nem elhanyagolható szempont.
Ebben a modellben is helyet kapott a navigációs egység, melyhez a gyártó térképrészekkel okosítható szoftvert is mellékelt. A készülék gyorsan talált műholdat. Nem ez a legalaposabb navi szoft, de őszintén szólva használható. Az autós navigáció mellől a gyalogos üzemmód sem hiányzik a repertoárból.
Összefoglalva
Egy hibátlan, ergonomikus formát kapunk, melyben a burkolati elemek magas fokú precizitást sugároznak, igaz, az oldalsó gomb lötyögése ront a megítélésen.
A tapizható kijelző jól kezelhető, jól reagál. Maga a készülék rendkívül gyors, és az oprendszernek hála, sokoldalú.
 Akkumulátor
1450 mAh, Li-ion
 Méret
61 x 116 x 12 mm
 Súly
142 g
 Készenléti idő
300 óra
 Beszélgetési idő
675 perc
 Kijelző felbontása
480 x 800
 Kijelző színmélység
16 millió
 Érintőképernyő
igen
 Másodlagos kijelző
-
 Polifónikus csengés / MP3
igen / igen
 Rezgő hívásjelzés
igen
 Kihangosítás / Hangtárcs.
igen / igen
 FM-rádió
igen
 Névjegyzék mérete
dinamikus
 T9/iTap szövegbevitel
igen
 WAP / HTML böngésző
igen / igen
 Java / Játékok
igen / igen
 MMS fogadás
igen
 Beépített kamera
3264x2448  (8M)
 Video felvétel / lejátszás
igen / igen
 Autofókusz / Vaku (lámpa)
igen / igen
 Másodkamera (videohívás)
nem
 Infra / Bluetooth
nem / igen
 Számítógépes csatl. (usb)
igen
 GSM: 900 / 1800 / 1900
igen / igen / igen
 GPRS / EDGE
igen / igen
 3G (umts) / HSCSD
igen / nem
 WiFi / GPS navigáció
igen / igen
 Belső memória
16GB
 Bővíthető memória
-
 Kialakítás
normál
 QWERTY bill. / TV-kimenet
nem / nem
 Operációs rendszer
Windows
Phone 7. 5 Mango
 Megjegyzés, egyéb
HDvideo, 1. 4 GHz, mp4/wmv/H264
 Megjelenés (év/negyedév)
2011 / 4



Jelenlegi ára: 70 100 Ft

Az aukció vége: 2012-03-12 19:19
. Nokia Lumia 800,új készülék, 1ft,NMÁ. - Jelenlegi ára: 70 100 Ft

Fontos